REPTE ESPORTIU / REPTE SOLIDARI

EQUIPS DE RELLEUS / 100 KM

100 KM

SORTIDA I ARRIBADA: PORT DE TARRAGONA

29 i 30 d'octubre de 2022

LÍMIT 26 HORES

EQUIPS DE 6 O 7 PERSONES

fitxa tècnica

Es tracta d’un recorregut circular de llarga distància d’aproximadament 100 km tenint com a punt principal de sortida i arribada el Port de Tarragona.
La prova està dissenyada per poder realitzar-la corrent o caminant, amb un límit horari de 26 hores per finalitzar-la.
Durant tot el recorregut  és condició  indispensable que com a mínim hi hagi sempre 3 membres de l’equip en cursa, podent fer relleus en els diferents punts d’avituallament i de control de pas que estaran situats en les poblacions de final de cada tram i hi hauran zones de pàrquing específiques per poder arribar en vehicle.
La resta de membres de l’equip fa de suport. Els equips han de ser d’un mínim de 6 i un màxim de 7 membres.
Cada equip pot organitzar-se segons les seves necessitats, fent servir l’estratègia que cregui més oportuna a l’hora de fer els relleus.

RECORREGUT

Partint del Port de Tarragona, la cursa transcorrerà per diferents termes municipals del Tarragonès, Baix Penedès i l’Alt Camp. El recorregut està dividit en 10 trams, el final del qual estarà situat en una població, on hi haurà el punt de control de pas, de relleu i d’avituallament. En cada població hi haurà zona de pàrquing específica.

El recorregut es definirà pròximament i tindrà 100 kms aproximadament. Serà un recorregut poc tècnic, i amb poc desnivell per tal de facilitar que la gran majoria d’esportistes puguin gaudir-lo i assolir l’objectiu de ser FINISHER.

DOCUMENTS TÈCNICS

Pròximament podràs consultar en aquest apartat tots els documents tècnics de la cursa

Tens dubtes? Escriu-nos!